Kwaliteit baby en kinderkleding

JoepieDePoepie.nl hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar collectie baby- en kinderkleding. Onze kleding is van 100% stevig katoen, interlock. De kinderkleding van JoepieDePoepie.nl kenmerkt zich door de heldere kleuren en een perfect draagcomfort voor uw kind(eren) en of baby.

Voor het bedrukken van de kinderkleding maken we gebruik van digitale transferdruk. Uw opdruk wordt voor tezamen met de transfer in een drukpers op een hoge temperatuur verhit en tegen elkaar aangedrukt. Bij bedrukking kunnen temperaturen oplopen tot 180 graden. Transferdruk is uitermate geschikt voor gedetailleerde opdrukken en bedrukking op ongebruikelijke plaatsen van het textiel. Daarnaast heeft het als voordeel dat de opdruk lang mee gaat en niet vervaagt in de wasmachine. Kijk bij wasvoorschriften voor  meer informatie over het wassen van baby- en kinderkleding.

JoepieDdePoepie.nl heeft de beschikking over vele verschillende opdrukkleuren. Transferdruk heeft als voordeel dat we uw als klant geen instelkosten in rekening hoeven te brengen waardoor wij een betaalbare prijs voor uitstekende kwaliteit kunnen waarborgen.

 

Terug naar veelgestelde vragen